10 sep. 2020

Gumption Group Summer School laten studenten kennis maken met het bedrijfsleven

Een co-creatie initiatief van Gumption Group en Erasmushogeschool Brussel.

Gumption Group en Erasmus Hogeschool Brussel hebben de handen in elkaar geslagen om samen een eerste Summer School in te richten met als doel bruggen te bouwen tussen studenten en het bedrijfsleven. We gaan van start op 14 september e.k.

Vijf dagen lang gaan studenten concrete zakelijke uitdagingen aan. Vier Gumption-bedrijven zullen hen door deze ervaring begeleiden, waaronder ook Rank1. De studenten nemen onder meer deel aan een hackathon en bouwen een chatbot.

Wij kijken er heel erg naar uit om samen met onze Gumption zusterbedrijven, TheValueChain, Liftov Belgium, Brightest Software Quality van deze Summer School een ervaring te maken die de studenten (en wij ook) nooit zullen vergeten! 🙌

https://lnkd.in/dHV5PGU
Schermafbeelding 2020 09 10 om 11 21 42

Client case

CLIENT CASE: ELEKTRO ZWIJSEN

Electro Zwijsen koos voor Rank1 als vaste IT-partner. Het Duffelse bedrijf, gespecialiseerd in elektrotechniek, weet heel goed waarom het zijn IT-activiteit uitbesteed. ‘De service van Rank1 vind je nergens anders.’

Lees meer

Solution

De pandemie versnelde uw digitalisering

De coronapandemie schudde de bedrijfswereld flink door elkaar. Bedrijven schakelden noodgedwongen over naar telewerk. Rank 1 zette alles op alles om klanten veilig en efficiënt door de crisis te loodsen.

Lees meer

Solution

Cybercriminaliteit. Eerste hulp bij Cyberincidenten

Cybercriminaliteit is een realiteit waar elke onderneming – klein, middelgroot of groot, al dan niet beursgenoteerd rekening mee moet houden. En zoals zo vaak, geldt: wie goed voorbereid is, heeft een streepje voor.

Lees meer