PROFESSIONAL SERVICES

Je IT uitbesteden, daar moet je kunnen op vertrouwen. Dat doe je liefst bij een ervaren en gedegen partner. Op de Rank 1 Professional Service- experten kun je rekenen. We zorgen de klok rond voor de continuïteit en veiligheid van je ICT-infrastructuur.

Zonder dat je er zelf nog omkijken naar hebt. Want je hebt als ondernemer wel iets beter te doen dan wakker te liggen van je IT-systemen. Bovendien denken we pro-actief mee, zodat je ICT-omgeving altijd optimaal is afgestemd op de noden van je bedrijf en je medewerkers.

WIL JE MEER weten?

WE HEBBEN OPLOSSINGEN EN SERVICES VOOR ELKE SECTOR

Diensten en Servicebedrijven

Diensten en Servicebedrijven

Werken je medewerkers vooral op kantoor, of zijn ze meestal onderweg? Om het even.

Als dienstenleverancier heb je waarschijnlijk te maken met heel wat dossiers en taken voor verschillende klanten. Waarbij je vlot intern en met je partners moet kunnen samenwerken.

Dat loopt een pak eenvoudiger, als je systemen daarop voorzien zijn. Onze slim doordachte oplossingen maken het je werknemers makkelijk om op een simpele, efficiënte en veilige manier te communiceren

Maakbedrijven & Distributie

Maakbedrijven & Distributie

Je wilt je productieomgeving wellicht veilig gescheiden houden, zodat de continuïteit nooit in het gedrang komt.

Maar net zo goed heeft je verkoop- en marketing team nood aan een zekere openheid om met de markt en klanten in contact te blijven. Vandaag meer dan ooit kun je je geen silo’s permitteren.

Met een goeie architectuur zorgen we voor een veilige uitwisseling van data tussen je OT- en IT-omgeving.

Pharma & Zorgbedrijven

Pharma & Zorgbedrijven

Voor al wie omgaat met persoonsgegevens is privacy belangrijk. Bij medische informatie komt daar vanuit ethische en juridische hoek nog een extra dimensie bij.

Bovendien wil je geen ingewikkelde toepassingen of systemen die niet performant genoeg reageren op cruciale momenten. Je medewerkers hebben wel andere zorgen om hun druk over te maken.

No worries. Gevoelige documenten en data voorzien we van een extra versleuteling, wanneer nodig.

Constructie- & Bouwnijverheid

Constructie- & Bouwnijverheid

De tijd dat arbeiders op de werf verstoten bleven van technische hulpmiddelen en informatisering is voorbij.

Robots, maar ook veel IOT-toepassingen vergen een vlotte connectie met de interne afdelingen en systemen. Vaak mobiel en op afstand.

Wij zorgen niet alleen figuurlijk voor een robuuste infrastructuur. In dit geval mag je het letterlijk nemen.

Eerder ondersteuning nodig van je eigen team?

Kijk naar

Zo pakken wij de dagelijkse IT challenges aan

Cloud 
Transformation

Cloud Transformation

De steeds verder digitaliserende wereld rondom ons, brengt andere verwachtingen mee van klanten en medewerkers. De groeiende behoefte aan data, analytics en connectie met gegevensbronnen op het internet en bij partnerbedrijven, vergt moderne oplossingen om backend-gegevens te ontsluiten. Rank 1 zorgt niet alleen voor de technische verwezenlijking en de beveiliging, maar ook voor een heldere analyse van je infrastructuurnoden en een duidelijke businesscase.

Synchronized Security

Synchronized Security

IT-infrastructuur beveiligen vergt vandaag de dag wel meer dan louter het installeren van antivirussoftware en wat firewalls. Bedreigingen komen soms vanuit een klein hoekje of door ondoordachte gebruikershandelingen. Versleuteling en beveiliging vergt daarom een totaalaanpak op alle niveaus. Een samenspel van hardware en software, die we graag en met kennis van zaken orkestreren.

Harmonized Infrastructure

Harmonized Infrastructure

Thuiswerkers, techniekers op de baan, satelliet-kantoren en allerhande toegang voor leveranciers of verdelers. Dat vergt een modulaire, schaalbare, en schakelbare infrastructuur die vlot aanpasbaar is aan veranderende situaties. En tegelijkertijd zorgt voor goed beveiligde datastromen tussen je vestigingen en de capaciteit die je op dat moment nodig hebt. Wij zorgen ervoor. In harmonie met de digitale snelheid van je business.

Architecture & Integration

Architecture & Integration

Of het nu gaat om moderne werkplekken, of doorgedreven automatisering van je productie. Een ding is zeker: De architectuur van je IT- omgeving is meebepalend voor de wendbaarheid en continuïteit van je bedrijf. Onze ICT-architecten en consultants ontwikkelen samen met jou een strategie en roadmap. Aangepast aan je noden vandaag, maar rekening houdend met de evolutie van morgen.

De ideale uitkomst voor je IT-noden?

Toets onze oplossingen aan de uitdagen waar je als ICT-manager of bedrijfsleider mee te maken krijgt. Met onze handige “quickscan” check je hoe je ons doordacht systeembeheer en slimme netwerk- en beveiligingstechnologie kunt inzetten.

RANK 1 LEVERT PROFESSIONAL SERVICES VOOR DEZE KLANTEN

Fresnius Kabi
Electro Zwijsen
Clova
Clima & Partners
MKL
I<3
Sotera
AAC
Companyweb
Arteco
Subaru
Greenyard
Stow
Duco
CVR

Dit zeggen onze klanten

Uw IT-infrastructuur klaar voor morgen
Wij houden van tevreden klanten. En zij van ons. Een greep uit onze klantencases:

14 jul. 2020

CLIENT CASE: ELEKTRO ZWIJSEN

Electro Zwijsen koos voor Rank1 als vaste IT-partner. Het Duffelse bedrijf, gespecialiseerd in elektrotechniek, weet heel goed waarom het zijn IT-activiteit uitbesteed. ‘De service van Rank1 vind je nergens anders.’

zie alle artikels

Rank 1 Professional Services Team